2gether duo

Aurélie Gilmard (Piano)

Geboren op 30 oktober 1986 in een muzikaal sfeervol zijn. Als 8-jarige krijgt zij haar eerste pianolessen van Bernard Goblet aan het “Conservatoire de Ciney” en ontving er in 2004 het diploma met de melding “Excellence” en de medaille van de stad Ciney.

2004 : klas van Jacqueline Lecarte ; gedurende haar vorming (masterclasse) krijgt ze raad van Roberto Giordano, Eric Heidsieck, Florian Wieck en Christian Beldi. Zij volgt verschillende vervolmakingsstages bij Jacqueline Lecarte, Etienne Rappe, Chantal Bohets, Christian Beldi,…

In 2009 bekomt zij, met grote onderscheiding, haar master specialisatie instrumentale vorming klavier, optie piano. Zij neemt deel aan verschillende pianowedstrijden: Edouard Bastin (Ciney), ETPA (Jambes), Grétry (Liège) en in oktober 2009 ontving zij de 2de prijs Charlier wedstrijd (Charleroi).

In december 2009 en in mart 2010 vertolkt zij het concerto in G. van M. Ravel, o.l.v. Jean-François Chamberlan.

In februari 2010 is zij aanwezig op de preselectie van het international muziektornooi en is geselecteerd voor de volgende ronde in September 2010 te Verone.

Sinds juni 2010 is zij titularis van het agregaat-diploma (met grote onderscheiding). Nu geeft zij les aan de “Académie Jean Absil” (Etterbeek), de stedelijke muziekschool van Ciney et de academie van Bastenaken.

Terug

Prochains concerts

25 octobre 2015
Concert à Bouge, Eglise du Moulin-à-Vent (Place des Tilleuls, 1) à 16h

Dernières photos

Voir toutes les photos